Entorn

Massís de Cadiretes

El massís de Cadiretes és un espai natural que ocupa pràcticament la totalitat del terme municipal de Tossa de Mar i part dels termes de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Vidreres, Caldes de Malavella i Lloret de Mar.
Es tracta d’un terreny muntanyenc, de geologia granítica, que separa el mar de la plana de la Selva, el punt més alt del qual és el Puig de Cadiretes.

Massís de Cadiretes

Massís de Cadiretes

Jardins botànics

Els parcs i jardins botànics de la Costa Brava són paratges ben especials. Les plantes autòctones conviuen amb espècies vegetals de tot el món, creant una explosió de colors i d’aromes. Són grans oasis de natura, on passejar amb vistes impressionants al mar Mediterrani.

Jardins botànics

Jardins botànics

Camins de ronda

A un costat, el verd dels pins. A l’altre, el blau del mar. A la Costa Brava no hi ha passejades més espectaculars que els camins de ronda, una via magnífica per descobrir petites cales, penya-segats de vertigen, platges amb encant i altres espais del nostre litoral.

Camins de Ronda

Camins de Ronda

Parcs Naturals

Els set parcs naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona són set meravelles paisatgístiques on tens de tot: alta muntanya, cales i platges, penya-segats, volcans, boscos immensos, aiguamolls, rius i llacs…

Parcs Naturals

Parcs Naturals

I molt més…

La Costa Brava ofereix moltes més possibilitats a banda de gaudir de la seva natura: esport actiu –senderisme, golf, btt, activitats aquàtiques…-, gastronomia –festivals i jornades gastronòmiques-, cultura –museus, monuments, restes arqueològiques…-

Per més informació, visita: